Auton vuokraus joustavasti Mäntästä

Salmivirta Yhtiöt Oy tarjoaa auton vuokrausta osana Scandia Rent -autonvuokrausketjua. Meiltä löydät varmasti tarpeisiisi ja käyttötarkoitukseesi sopivan vuokra-auton. 

Vuokra-auton lisäksi saat meiltä tarvittaessa myös sijaisauton käyttöösi oman ajoneuvosi huollon tai korjauksen ajaksi. Salmivirta Yhtiöt Oy palvelee sinua Mäntässä.

Yhteystiedot

Kattava vuokra-autojen valikoima

Osana Scandia Rent -autonvuokrausketjua voimme tarjota sinulle lukuisia vaihtoehtoja vuokra-autoksi. Henkilöautojen lisäksi saat meiltä vuokralle myös pakettiautot, maasturit, pikkubussit sekä kuorma-autot. Kaikki vuokraamamme ajoneuvot ovat uusia, puhtaita sekä säännöllisesti huollettuja ja siten toimintavarmoja.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää vuokra-autojen valikoimastamme!

Yhteystiedot

Tarjoamme sijaisauton käyttöösi korjaustöiden ajaksi

Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa, minkä ansiosta voit saada meiltä vakuutukseesi kuuluvan sijaisauton oman ajoneuvosi huollon tai korjauksen ajaksi. 

Mikäli autosi jää tien päälle ja tarvitset hinausta, soita meille! Tarjoamme hinauspalvelun, ja samalla voimme toimittaa sijaisauton paikalle, kun tulemme hinaamaan autosi korjaamolle. Sijaisautopalvelu toimii vaivattomasti, saat auton välittömästi käyttöösi hinauksen yhteydessä, ja me huolehdimme puolestasi kommunikoinnista vakuutusyhtiön kanssa.

Lue lisää hinauksesta

Vuokra-aika tarpeesi mukaan

Mikäli tarvitset vuokralle esimerkiksi pakettiautoa urakkaan, kuten muuttoon, voit vuokrata ajoneuvon meiltä tuntivuokralla. Henkilöautoissa vuokra-aika on aina minimissään 24 tuntia. Tarvittaessa toimitamme vuokra-auton kotiovellesi ja haemme sen vuokra-ajan päättyessä takaisin. Auton vuokraaminen kauttamme on siis vaivatonta ja helppoa! 

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää auton vuokrauksesta. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.