Ympärivuorokautinen hinauspalvelu Mäntästä palvelee Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa

Salmivirta Yhtiöt Oy palvelee hinaustarpeissa Mäntässä, muualla Pirkanmaalla sekä Keski-Suomen alueella kellon ympäri. Meiltä onnistuu niin raskaan kuin kevyenkin kaluston hinaaminen tehokkaasti ja luotettavasti. Käytössämme on myös huoltoauto, jonka avulla voimme tehdä pienet korjaukset ja akkutyöt tien päällä.

Yhteystiedot

Hinauspalvelut kevyelle ja raskaalle kalustolle

Hinauskalustomme mahdollistaa niin raskaan kaluston, kuten kuorma-autojen, linja-autojen ja työkoneiden, sekä kevyempien ajoneuvojen, kuten henkilöautojen ja moottoripyörien hinaukset. Useamman kymmenen vuoden kokemuksemme alalta takaa hinaustöiden sujuvan toteutuksen. Kuljetamme ajoneuvon ripeästi ja turvallisesti korjaamolle. Osaavat ammattilaisemme pystyvät hinaamaan ajoneuvon haastavistakin paikoista ja olosuhteista onnistuneesti. 

Päivystämme vuorokauden ympäri

Mikäli ajoneuvosi jää tien päälle, etkä pääse enää jatkamaan matkaasi, ei huolta. Hinauspalvelumme päivystää vuorokauden ja viikon ympäri. Hinausautomme saapuu paikalle ripeästi. Tilanteesta riippuen voimme joko tehdä pienet korjaustyöt heti paikan päällä tai vaihtoehtoisesti hinaamme autosi nopeasti korjaamolle. 


Monipuolinen kalustomme mahdollistaa erilaisten ja erikokoisten ajoneuvojen turvallisen hinaamisen määränpäähän. Vahingon sattuessa saat meiltä hinauksen lisäksi myös auton korjauksen korjaamollamme. Tarvittaessa saa meiltä käyttöösi myös sijaisauton korjaustöiden ajaksi.

Lue lisää

Apunasi tilanteessa kuin tilanteessa

Kevyen kaluston hinaus

Oli kyseessä sitten henkilöauton, moottoripyörän, skootterin tai mopoauton hinaus, me autamme.

Raskaan kaluston hinaus

Käytössämme on kolmevinssinen raskas hinausauto, joka mahdollistaa myös raskaan kaluston hinaukset.

Huoltoauto

Huoltoautomme auttaa sinua välittömästi tien päällä. Korjaamme tai starttaamme autosi, jotta pääset taas jatkamaan matkaa.

Huoltoauto auttaa pienemmissä vahingoissa

Aina hinauspalvelua ei välttämättä tarvita, vaan auto voidaan korjata kuntoon nopeasti tien päällä. Me saavumme paikalle huoltoautollamme ja teemme pieniä korjauksia ja esimerkiksi renkaanvaihtoja tien päällä. Tarjoamme myös akkupalvelut, mikäli ajoneuvosi akku on päässyt esimerkiksi tyhjentymään tai se täytyy vaihtaa.

Soita huoltoauto apuun