Monipuoliset nostopalvelut Mäntästä

Salmivirta Yhtiöt Oy toteuttaa monipuoliset nostopalvelut Mäntässä ja muualla Pirkanmaalla sekä Keski-Suomen alueella. Nostopalvelut toteutetaan laadukkaalla kalustolla, aina huolellisesti alusta loppuun. Meiltä onnistuvat kaikenlaiset nostotyöt pihakivien nostotöistä kattotuolien asennuksiin.

Ota yhteyttä

Laadukas nostokalusto

Toteutamme nostotyöt asianmukaisella ja tehokkaalla kalustollamme. Käytössämme on 36 tonnimetrinen autonosturi, jonka avulla nostopalvelut hoituvat käden käänteessä. Autonosturimme ulottuvuus on 21 metriä, joten meiltä onnistuvat monipuolisesti niin pienemmät kuin suuremmatkin nostotyöt ja -urakat.

Teemme myös konekuljetusta

Tutustu työhömme kuvagalleriassa

Kuvagalleriassa näet kuvia joistain toteuttamistamme nostotyöurakoista. Jos sinulla on kysyttävää nostopalveluista tai muista palveluistamme, ota yhteyttä!

Nostopalvelut tarpeisiisi räätälöityinä

Kokeneet ammattilaisemme osaavat auttaa sinua erilaisten nostotöiden toteutuksessa. Voit hyödyntää nostopalveluitamme esimerkiksi rakennustarvikkeiden ja puutavaran nostoissa, kattotuolien asennuksissa, elementtien nostoissa ja rakennustelineiden siirroissa sekä piharakennusten tai leikkimökkien siirroissa. Nosturissamme oleva koura mahdollistaa myös esimerkiksi kivien ja puiden siirtelyn. Toteutamme hankalammatkin nostotyöt, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Ammattilaisen tekemänä

Nostotöissä on tärkeää varmistaa noston turvallisuus ja luotettavuus. Osaavat ja kokeneet työntekijämme takaavat nostojen sujuvuuden ja turvallisuuden kaikissa olosuhteissa. Kokemuksemme alalta sekä monipuolinen kalustomme mahdollistavat erilaisten nostojen hoitamisen juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Asiakkaitamme ovat pääosin yksityishenkilöt ja kotitaloudet, mutta teemme nostotyöt myös yrityksien tarpeisiin.

Pyydä tarjous!

Nostopalvelut – ja paljon muuta!

Nostotöiden lisäksi tarjoamme erilaisten työ- ja teollisuuskoneiden konekuljetukset. Kuljetuksien lisäksi tarjoamme ympärivuorokautista hinauspalvelua. Hinaamme niin raskaat kuin kevyetkin ajoneuvot mikäli jäät tien päälle. Meiltä saat myös sijaisauton tai vuokra-auton tarpeisiisi. Autokorjaamomme palvelee, mikäli ajoneuvosi kaipaa huoltoa tai korjausta. Korjaamomme palvelee asiakkaita Mäntässä, mutta muiden töiden palvelualueemme ulottuu koko muun Pirkanmaan sekä Keski-Suomen alueelle.